Vad är egentligen en e-mack?

Vi ser att en e-mack är en resa in i framtiden

Det är en framtidssäkrad laddupplevelse där “e” står för e-mobilitet, elladdning och E.ON. På en e-mack kan eldrivna fordon enkelt och bekvämt laddas under tak, längs vägen eller på destinationen. Designen och trafikflödet påminner om bensinstationers drive-through-lösning.

En e-mack är strategiskt placerad och erbjuder specialdesignade ytor med svängrum för alla typer av fordon, inklusive de med släp, husvagnar eller större transportfordon. I närområdet finns möjligheter till meningsfull sysselsättning, såsom matställen och platser för vila och rekreation.

Charging for everyone, everywhere

E.ON Drive Infrastructure bygger ut framtidens laddinfrastruktur i Sverige och Europa. Vi ser till att moderna laddstationer finns nära och fungerar, från norr till söder.

Vi är en samhällsbyggare redo att tänka större. En trygg samarbetspartner som gör drömmen att köra hållbart möjlig för fler. En hållbar leverantör av lösningar som får elbilslivet att kännas lite mera enkelt och bekvämt.

Liknande inlägg